TAKE AWAY
Åbningstider: Torsdag til søndag – kl. 10:00 – 18:00
Bestil din mad direkte på telefon 64 48 12 87 – meget gerne dagen før!
FISKEHUSETS SPECIALITETER

Fisketapas for 2
Fiskefilet, varmrøget laks, koldrøget laks, torpedo rejer, hvidløgsrejer, tangsalat.
2 slags salater efter årstiden (reje-, krabbe-, torsk- eller makrelsalat)
255,-
*Flute kan tilkøbes for 45,-
Fiskeplatte
Fiskefilet, dampet laks m/asparges og rejer, varmrøget laks, koldrøget laks m/ rævesovs, røget ål med ægge stand. Pyntes med spæde spirer.
Til én person
145,-
*Flute kan tilkøbes for 45,-
**Indholdet kan variere efter sæson.

Helside dampet laks
M/pyntegrønt: Asparges, mayonnaise, rejer, agurker, tomat, rødløg, citron.
700,-
*Flute kan tilkøbes for 45,-
Smørrebrøds snitte
Vælg én eller flere:
Ål, fiskefrikadelle, fiskefilet, æg, sild, varm- eller koldrøget laks og mange flere.
28,-

Stjerneskud
2 stegte fiskefilet, koldrøget laks, rejer og asparges. Serveres med pyntegrønt, citron og dressing.
145,-

Middelhavstapas for 2
Spegepølse, spegeskinke, koldrøget laks, lakseroulade, paprika rejer, oliven, feta, og udvalg af oste. Udvalget varierer efter årstiden.
255,-
*Flute kan tilkøbes for 45,-
Moules Frites
Dampede muslinger med sprøde pommes frites og aioli.
110,-
Fish & Chips
Friteret i øldej. Med sprøde pommes frites, tartar sauce og remoulade.
110,-
2 stegte fiskefileter m. pommes frites
70,-
2 fiskefrikadeller m. pommes frites
2 fiskefrikadeller m. pommes frites
60,-
Skaldyrsplatte
Fra dagens fangst en variation af: Kongekrabber, kogte hummer, kammuslinger, krabbekløer, rejer, dampede muslinger, østers.
Fra 450,- per person

Fyns bedste fiskefrikadeller
1 stk: 15,-
3 stk: 39,-
Paneret fiskefilet
1 stk: 22,-
Møllers Most
3L – 85,-
Du kan nyde et glas, øl, vin, bobler eller sodavand til maden i vores have.
Fandt du ikke det, du søgte?
Ring til os med din forespørgsel – vi står altid klar til at hjælpe dig!
OBS: Hos Møllers Fiskehus er vi miljøbevidst og leverer derfor vores platter på rigtige tallerkener. Hjælp os med at genbruge dem, og aflever dem næste gang, du er forbi.